google plus pinterest twitter

ADS 1 code

CIORBA DE PORC CU AFUMATURA SI TARHON

11 May 2011

O ciorba ardeleneasca parfumata si gustoasa. Cine vrea o portie?

INGREDIENTE:

4 cotlete porc
2 carnati afumati
50 g ciolan afuamat sau kaizer afumat
3 cartofi medii
1 morcov
1 pastarnac
1 gulie
1 telina mica
2 cepe
1 galbenus
100 ml smantana
1 lamaie
1 legatura tarhon
sare
piper

PREPARARE:

Punem carnea taiata cuburi la fiert in 3 litri de apa. Fierbem timp de 30 de minute, avand grija sa luam spuma de cate ori este nevoie. In acest timp calim carnatii, si kaizerul impreuna cu o ceapa tocata marunt.

Curatam zarzavatul, il taiem si il punem la fiert impreuna cu carnea, dupa cele 30 de minute. Adaugam si afumatura calita, o ceapa intreaga, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.

Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, apoi punem tarhonul tocat.

Dregem ciorba cu ou si smantana si mai fierbem 2 minute.

Pofta buna!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">ciorba-de-porc-cu-afumatura-si-tarhon

6 Comentarii

  1. Simona says:

    Offff… ma omoriii! :( Si eu care ma chinui la dieta…
    Am apa`n gura… morrr de pofta :)
    O bag la fovorite… nu promit ca o gatesc prea curand :( … din pacate!
    Te pup

  2. diva in bucatarie says:

    mananci putin si fara paine… pup

  3. ana thomas says:

    Asta voiam si eu sa zic….m-ai omorat cu ciorba asta!
    Una dintre preferatele mele…

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Ana!

  4. imi place foarte mult ciorba aceasta! tarhonul si afumatura dau o savoare unica!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Andreea!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner