Inchide

RETETE RECENTE

CARTOFI PICANTI CU MUSTAR SI MIERE LA CUPTOR

March 28, 2011 | CATEGORIA

Absolut deliciosi!

INGREDIENTE:

5 cartofi
1 ceasca unt topit
3 catei usturoi
cateva fire de patrunjel tocate
1 lingura mustar
1 lingura miere de albine
2 linguri ulei de masline
1 lingurita fulgi de ardei iute
1 lingura suc de lamaie
sare
piper

PREPARARE:

Cartofii ii fierbem in coaja pe jumatate. Daca sunt mici ii lasam sa fiarba 5 minute, daca sunt mai mari 7-8 minute.
Ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi. Cat timp se fierb cartofii preagatim intr-un bol dresingul: amestecam mustarul cu mierea, uleiul de masline, patrunjel tocat, sare, peperoncino, suc de lamaie si 1 lingura de apa.

Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi apoi, ii punem in bol si ii amestecam cu dresingul. Ii asezam in tava, punem uleiul de masline peste ei, ii asezonam cu sare, piper si ii acoperim cu o folie de aluminiu. Ii coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi fara folie pana se rumenesc.

Pofta buna!

Comentarii

  • Gabriela

    O bunatate de cartofi ca de altfel toate retetele tale,multumesc

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *