RETETE RECENTE

CARTOFI UMPLUTI CU SUNCA SI CASCAVAL

January 26, 2011 | CATEGORIA

INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)

1 kg cartofi
2 oua fierte – de compozitie tare
2 felii mari sunca
50 g masline fara samburi
30 g unt
60 g telemea
60 g cascaval
cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
smantana pentru servit

PRREPARARE:

Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.

Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

Pofta buna!

Comentarii

  • roxana

    Imi plac tare mult!!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Roxana.

  • Cred ca-a deliciosi…abia astept sa-i fac si eu

    • diva in bucatarie

      Simona, noua ne plac foarte mult.

  • alina

    sunt deliciosi!

    • diva in bucatarie

      Multumesc Alina.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *