google plus pinterest twitter

ADS 1 code

CARTOFI UMPLUTI CU SUNCA SI CASCAVAL

26 Jan 2011

INGREDIENTE:
(pentru 6 portii)

1 kg cartofi
2 oua fierte – de compozitie tare
2 felii mari sunca
50 g masline fara samburi
30 g unt
60 g telemea
60 g cascaval
cateva frunze de rozmarin sau patrunjel
smantana pentru servit

PRREPARARE:

Spalam cartofii si ii dam la cuptor. Ii vom coace fara sa ii decojim. Cat timp se coc cartofii, taiem ouale, maslinele si sunca, iar branza si cascavalul le radem. Dupa ce s-au copt cartofii ii taiem pe jumatate si scobim miezul cu o lingura. Umplem cartofii cu sunca, oua si masline si acoperim totul cu un amestec din cele doua feluri de branza.

Dam la cuptor cartofii pana se topeste cascavalul. Ii servim calzi, cu smantana si rozmarin sau patrunjel verde.

Pofta buna!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">cartofi-copti-umpluti

6 Comentarii

  1. roxana says:

    Imi plac tare mult!!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Roxana.

  2. Simona says:

    Cred ca-a deliciosi…abia astept sa-i fac si eu

    1. diva in bucatarie says:

      Simona, noua ne plac foarte mult.

  3. alina says:

    sunt deliciosi!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc Alina.

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner