Saratele cu branza

27 decembrie 2010Diva in Bucatarie

Saratele cu branza. Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted, care nu se lipeste de maini.

Saratele cu branza pentru petreceri sau pur si simplu pentru o intalnire cu prietenii la un pahar de bere… Se pregatesc usor, cu ingrediente la indemana oricui, asa ca va invit sa le incercati.

INGREDIENTE:

200 g branza sarata (eu am pus 100g cascaval, 100g telemea)
330 g faina
1 ou
100 g unt
50 ml lapte
1 varf de sare
1/4 lingurita praf de copt – optional!
1 lingura cu varf seminte chimen inmuiate in apa o ora

PREPARARE:

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat neted, care nu se lipeste de maini.

saratele-cu-branza-1

Intindem aluatul, il taiem in dreptunghiuri si apoi il ungem cu un ou batut. Putem sa lasam dreptunghirile asa cum le-am taiat sau putem sa le rasucim.

saratele-cu-branza-2

Le punem in tava si le dam la cuptor, la 170°C pentru 35-40 de minute. Cu 2 minute inainte sa le scoatem din cuptor mai presaram cascaval ras pe ele.

saratele-cu-branza-3

Simplu, bun, rapid si gustos!

saratele-cu-branza-01jpg

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Iar mi-ai facut pofta :-)), cred ca ma apuc sa fac dar nu am cascaval…merge si cu telemea! mi-a ramas poza in cap de pe facebook si am venit repede la tie sa o caut :-).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *