google plus pinterest twitter

ADS 1 code

CARTOFI CU GORGONZOLA

26 Nov 2010

INGREDIENTE:

4 cartofi medii
100 g gorgonzola
100 g unt
rozmarin
cimbrisor
sare
piper

PREPARARE:

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja pe jumatate – trebuie sa fie inca tari. Ii curatam de coaja, ii taiem felii si in punem intr-un vas termorezistent. Pe fiecare felie de cartof punem cubulete de unt si cimbrisor, printre ele presaram rozmarin tocat marunt.

Saram, piperam cartofii, apoi ii dam la cuptor, la 200°C. Cand incep sa se rumeneasca punem gorgonzola si mai dam la cuptor pentru inca 3 minute.

Cartofii ii servim calzi, ca o garnitura langa o friptura.
Pofta buna!

Printeaza Printeaza
cartofi-cu-gorgonzola

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner