Budinca de peste

19 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Budinca de peste. Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.

INGREDIENTE:

1 kg de stiuca tocata (sau alt peste)
1 felie franzela muiata in lapte
2 linguri de ulei
marar
2 linguri de smantana
2 oua separate
sare
piper

PREPARARE:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.

Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

0 răspunsuri

  1. Reteta interesanta.
    Am luat nota si la prima achizitie de stiuca sau alt peste file’sigur o voi incerca!
    Multumesc.
    Continuati sa ne provocati…
    A.Stefanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *