Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale

12 noiembrie 2010Diva in Bucatarie

Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale. Poate de vina este zodia mea, poate asa sunt eu structurata, dar vreau tot timpul ceva nou. De aceea ajung sa improvizez mereu, nu vreau sa ma plictisesc…

Poate de vina este zodia mea, poate asa sunt eu structurata, dar vreau tot timpul ceva nou. De aceea ajung sa improvizez mereu, nu vreau sa ma plictisesc…

INGREDIENTE:

500 g ficatei de pui
1 ceapa mare
1 ceasca de martini
1 ceasca sos de rosii
sucul si coaja rasa de la o portocala
50 ml ulei

PREPARARE:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.

Adaugam sosul de rosii, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.

Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.

Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.
Pofta buna!

Print

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *