RETETE RECENTE

FICATEI DE PUI CU CEAPA SI SUC DE PORTOCALE

November 12, 2010 | CATEGORIA

Poate de vina este zodia mea, poate asa sunt eu structurata, dar vreau tot timpul ceva nou. De aceea ajung sa improvizez mereu, nu vreau sa ma plictisesc…

INGREDIENTE:

500 g ficatei de pui
1 ceapa mare
1 ceasca de martini
1 ceasca sos de rosii
sucul si coaja rasa de la o portocala
50 ml ulei

PREPARARE:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.

Adaugam sosul de rosii, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.

Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.

Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.
Pofta buna!

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *