google plus pinterest twitter

ADS 1 code

BUDINCA DE CIUPERCI

04 Sep 2010

INGREDIENTE:

2 cutii cu ciuperci – conserva
50-80 g cascaval ras
3-4 cepe taiate si calite usor
3 felii franzela inmuiate in lapte
sare, piper, patrunjel, marar verde
6 oua batute bine

PREPARARE:

Pentru inceput taiem si calim ceapa.

Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul, sau toate in acelasi timp si amestecam usor.

Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru 40-45 minute la 180°C.

Simplu, rapid si delicios.

Pofta buna!

Printeaza Printeaza
&description=Next%20stop%3A%20Pinterest" data-pin-do="buttonPin" data-pin-config="none" data-pin-color="white">budinca-de-ciuperci-01

19 Comentarii

  1. sanda says:

    am facut si eu aceasta reteta si mi- a iesit foarte bine.am gresit putin cu cuptorul dar data viitoare cred ca o sa fie ok. merita incercata aceasta reteta si multumesc frumos diva.

    1. divainbucatarie says:

      Ma bucur ca ai incercat-o!

  2. Valentin F. says:

    Mi-a facut sotzia azi… am mancat ca niciodata. Incredibil de gustoasa!!

    1. diva in bucatarie says:

      Multumesc!! Va pup!

  3. rox says:

    la ce gramaj e cutia de ciuperci , iar tava cam ce dimensiuni? Multumesc.

    1. diva in bucatarie says:

      Tava are 22*32, cutia de ciuperci are 400 g (200 g net).

      1. rox says:

        multumesc pt.promptitudine,l-am facut imediat, a iesit f.bun

        1. diva in bucatarie says:

          Super!

  4. Camy P. says:

    Am facut si eu azi, a iesit super….foarte gustoasa!!! Multumesc Diva ! Pupici

    1. diva in bucatarie says:

      Te pup, Camy!

  5. Nico says:

    Buna! Vreau sa incerc reteta asta. Spune-mi, te rog, daca painea se stoarce, sau se pune imbibată in lapte. Multumesc!!

    1. diva in bucatarie says:

      Pusa in lapte, dar nu imbibata de acesta. Poti sa o storci pentru a fi sigura ca este bine.

  6. Nicole says:

    Am facut o repetitie cu reteta asta, in doua variante pentru masa de Paste. Prima am facut-o cu ciuperci conservate iar a doua, cu ciuperci proaspete. Mult mai gustoasa a iesit cea cu ciuperci proaspete, nu se compara cu prima.:)

    1. ioana says:

      Ciupercilor proaspete le-ai mai făcut ceva înainte sau doar le-ai tocat şi le-ai pus aşa?

      1. diva in bucatarie says:

        Eu am folosit ciuperci la cutie- conservate. Daca sunt proaspete trebuie sa le calesti inainte.

        1. ioana says:

          Multumesc frumos.

          1. Bibi says:

            Se poate folosi un vas Yena in loc de tava unsa cu unt si presarata cu faina?

          2. diva in bucatarie says:

            Sigur! Dar ar fi mai bine intr-o tava. :)

  7. Bibi says:

    Multumesc!

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Banner ADS 3 inner